Skip to content

Domotica

Het woord Domotica is een samentrekking van domus (woning) en telematica. Domotica staat voor elektronische communicatie tussen allerlei elektrische toepassingen in de woning en woonomgeving ten behoeve van bewoners en dienstverleners.

Demotica

Een definitie van domotica  :‘De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven.

Bij domotica draait het dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning, maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning. 

Slimme verlichting

Met Slimme Verlichting verander je de sfeer in je leefruimte met één druk op de knop. 

Draadloos dimmen, aan- of uitzetten, van warm naar koud of gekleurd licht, alles kan met de eenvoud van Smart Lighting. Licht gebaseerd op je persoonlijke behoeften en leefstijl.

Dit alles is te bedienen via smartphone of tablet en/of afstanfdsbediening en smartpannels.

FuzeTech maakt veel gebruik van Milight.

Milight is de nieuwste manier van verlichten. 

U zult verlichting op een geheel nieuwe manier gaan ervaren. Naast de gewone kleur warm wit kunt u door middel van een afstandsbediening, smartphone, iPhone, tablet of wandcontroller iedere gewenste kleur instellen. 

De E27 ,GU10 ,MR16 en E14 lampen passen gewoon in uw bestaande armaturen. 

Met de gratis app kunt u voor elke sfeer een gewenste kleur kiezen. U kunt iedere lamp afzonderlijk bedienen. Maar met één druk op de knop kunt u ook alle lampen tegelijk bedienen, dimmen, schakelen, programmeren etc. etc.
De kwaliteit van Milight is fenomenaal. Het aanbod is geweldig. En de prijs verrassend laag.

 

Slimme Schakelaars

Maak je huis slimmer met smart schakelaars en stopcontacten.
 
Met een slimme schakelaar stuur je een lamp of apparaat op afstand aan of uit maar kunt er ook voor kiezen om ze fysiek te schakelen.