Mi-Lights

16.000 KLEUREN OM TE KIEZEN VAN

Alle kleuren die je maar kunt bedenken zijn in elke MiLight. Speel gewoon met de kleuren die MiLight te bieden heeft en ontdek wat je vandaag het beste vindt.


AFSTANDBESTUURBAAR

MiLight Smart-lampen kunnen alleen worden bediend met een afstandsbediening.

U kunt kiezen tussen een handafstandsbediening, een paneelbediening voor aan de muur of met uw eigen smartphone (in dat geval moet u de iBox1 of iBox2 kopen en de gratis app downloaden).

WARM TOT KOUD WIT

Elke MiLight heeft veel verschillende soorten wit. Van klaarlichte dag tot zonsondergang of technisch gesproken, elke wit van 2700 tot 6500 Kelvin.

Alle MiLights kunnen worden gedimd tot elke gewenste helderheid. 100% helderheid voor wanneer u werkt met een helderheid van 25% voor wanneer u tv kijkt.

CONTROL ZONES

Je kunt je lichten in groepen instellen. Dus als u uw lampen boven de eettafel in een andere groep plaatst dan de lichten bij de bank, kunt u de lichten in de ene groep dimmen en de andere groep in blauw schakelen.

VEEL OPLOSSINGEN

MiLight komt op verschillende bases, of je nu een E27-basis of een GU10 nodig hebt. Kijk gewoon in onze webshop. U kunt LED-strips zelfs in MiLight-technologie veranderen!

BESPAAR OP UW REKENING

MiLight zijn LED-lampjes op basis van Watts en zullen daarom meer energiebesparend zijn dan oudere lampen met een hoger Wattvermogen.
MiLight zijn allemaal op LED-gebaseerde lampen en gaan 50.000 uur mee.


DYNAMISCHE PARTIJ MODE

Er zijn 9 verschillende modi waarbij de lampjes blijven veranderen en u kunt zelfs de snelheid van de wijzigingen wijzigen.